donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Toneelgroep Markvelde speelt ‘Boris maakt een slippertje’

 • zondag, 21 januari 2018 06:30
 • Geschreven door 

Van 2 tot 10 februari speelt Toneelgroep Markvelde vijf keer de plattelandskomedie ‘Boris maakt een slippertje’ van auteur Gerrit Voskes. De voorstellingen vinden plaats in buurthuis ´t Lammershoes. Kaarten zijn te bestellen bij Gerda Holterman via telefoon: 0547 352592. Of door een berichtje te sturen naar de Markvelde-app via: 06 82688280. Voor het zesde jaar op rij brengt de populaire Toneelgroep Markvelde een stuk op de planken. De groep mag zich verheugen in een groot aantal spelers, dat de laatste jaren telkens gegroeid is met nieuw aanstormend talent. Dat geeft veel mogelijkheden tot invulling van de specifieke rollen en biedt tevens creativiteit en vernieuwing. Naast de actieve spelers is er ook een grote groep van mensen die dan wel niet op het podium staan, maar evenzo de aandacht verdienen door hun hand- en spandiensten. Bijvoorbeeld:

De creatieve bijdragen voor de kleding van de spelers, de aankleding van het decor en de rekwisieten. Maar zeker ook de decorbouwers die dit jaar zeker een pluim verdienen. Het hele podium in ’t Lammershoes is namelijk fors verhoogd. Dat was een pittige klus, maar door de inspanning van de bouwploeg kan nu iedereen, ook achter in de zaal, het podiumspel beter volgen. U merkt: het toneel leeft in Markvelde! En dat kunt u binnenkort in een van de vijf voorstellingen zelf gaan meemaken.

Boris maakt een slippertje “Geen beter vee dan zwartbont vee” zijn de woorden van veehouder Frederik Bartels. Hij kan het weten, want hij is immers de eigenaar van Boris, de beste zwartbonte fokstier in de omtrek. En juist op de morgen als hij gehuldigd zal worden, heeft Boris de kuierlatten genomen en blijft een paar dagen spoorloos. Zelfs de regionale TV-zender schenkt er aandacht aan. Is het dochter Loes of de ambitieuze jonge wethouder Frank Hobbelaar die er meer van weet? En waarom heeft de jonge Canadese boerendochter Pamela Cook juist Markvelde uitgekozen om stage te lopen?

Kaarten bestellen: Entree bedraagt € 7,- dit is inclusief koffie. Kaarten zijn te bestellen bij Gerda Holterman via telefoon:
0547 352592
Of door een berichtje te sturen naar de Markvelde-app via: 06 82688280

Waar: ’t Lammershoes, Oude Deldensestraat 1a te Markvelde
Datum en aanvang: 2 en 3 februari om 20.00 uur zondag 4 februari om 14.00 uur 9 en 10 februari om 20.00 uur 
Flyer toneel Markvelde 2018

Laatst aangepast op zondag, 21 januari 2018 10:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

 • Reactielink Remond Molenkamp zondag, 21 januari 2018 11:58 Geplaatst door Remond Molenkamp

  Mooi stuk!
  Ben benieuwd of Pamela Cook met of zonder gipsen been het podium betreedt......
  (kleine repetitie-ongelukjes hebben soms grote gevolgen!)

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren