maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Toppers en de Höftemennekes zetten evenement op poten voor ouderen (Geen kaarten beschikbaar)

  • donderdag, 08 november 2018 11:19
  • Geschreven door 
Vanmiddag van 14:30 tot 17:30 uur vindt in kulturhus de Marke het evenement GoldenOldies plaats (Waarvoor geen kaarten beschikbaar zijn). Een evenement gericht op “eenzame” ouderen woonachtig in de Hof van Twente. Ouderen die normaliter niet zelfstandig naar een feestje kunnen. Vanwege de gezondheid, financiële of maatschappelijke situatie. Volleybalgroep de Toppers team 13 in samenwerking met carnavalsvereniging de Höftemennekes en de Stichting GOAL halen ze naar Hengevelde (touringcars, busjes en eigen vervoer) en trakteren ze op een gezellige middag uit. Vervoer, entree, koffie, hapje en drankje is allemaal inbegrepen. Optredens van Rintintin (de drumclub van de LosserHof), Paul Schabbink + Marcel Mengerink, Merle Kuipers en als hoofdact BZN (Jan Keizer en Anny Schilder). Een aantal Hengeveldse ondernemers is bezig met het organiseren van een gezellige, muzikale middag voor de oudere, minder mobiele én zieke bewoners van de Gemeente Hof van Twente Het concert is dit keer dus niet voor “Jan en Alleman”, maar speciaal voor de eenzame/ zieke ouderen uit de gehele Hof van Twente. In totaal 500 personen. Alle kaarten zijn inmiddels vergeven.
Deze zijn met behulp van diverse sleutelfiguren per kern (via ouderenverenigingen, Rode Kruis, etc.) in de Hof van Twente verdeeld en daar terecht gekomen waar ze ook echt nodig zijn. Er zijn dus geen kaarten in de vrije verkoop beschikbaar (geweest).
Initiatief van en georganiseerd door Volleybaltoppers Team 13 en Stichting Goal met medewerking van CV de Höftemennekes met hulp en inzet van SoNice licht en geluid Bistro De Kolenbrander, Bakkerij Nollen, Slagerij Brummelhuis en Ter Doest Taxi en personenvervoer. Gesteund door Stichting Elastiekenkoers en Gemeente Hof van Twente.

Het geheel vindt vanmiddag plaats in de aangeklede Revuetheater (Kulturhus de Marke Hengevelde) van 14:30 tot 17:30 uur. Op vrijdag en zaterdag vindt in ditzelfde complex de Carnavalsrevue plaats van de Höftemennekes. Omdat deze toch hiervoor al volledig ingericht is als feestzaal kan dit mooi worden gecombineerd.

Wie is de Stichting GOAL?
De Stichting GOAL wil bedrijven ondersteunen met het aanbieden van recreatieve activiteiten voor mensen met een beperking en ouderen met een zorgbehoefte. Zo zorgt Stichting GOAL dat deze mensen zelf kunnen (blijven) scoren.
Deze Hengeveldse ondernemers steunen de Stichting GOAL en hebben samen een activiteit voor de doelgroep op touw gezet.
Laatst aangepast op donderdag, 08 november 2018 11:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren