zondag, 01 december 2019 10:06

Staande ovatie voor 'Gewoon aans' bij première #Kiekoet

Geschreven door

Voor een uitverkochte zaal in de Reggehof speelde revuegezelschap ‘Gewoon aans!’ gisterenavond de eerste show van #Kiekoet. Het is de derde productie van Gewoon aans waar ook Hengeveldenaren Frank de Wit en zijn vriendin Marjon Stokkers deel van uit maken. Het zeskoppige gezelschap draaide haar hand niet om om zich te verplaatsen in meerdere personages waarbij ook het decor razendsnel werd aangepast. Met sketches, liedjes en humor gaat de groep op het podium op zoek naar erkenning, herkenning en de liefde. Met de humoristische voorstelling #Kiekoet hoopt het revuegezelschap twee seizoenen de theaters in te gaan.

De premiere in de Reggehof van #Kiekoet gold voor ‘Gewoon aans!’ als een thuiswedstrijd. Alle spelers zijn woonachtig in de Hof. Niet voor niets was er in de pauze en na afloop dan ook een gezellig samenzijn waar men vele bekende gezichten tegen kwam.

Laatst aangepast op zondag, 01 december 2019 10:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.