Warm welkom voor Brian Kuipers in Europees Parlement

Op dinsdag 3 februari jl. ontving europarlementariër Annie Schreijer-Pierik gasten uit Hengevelde in het Europees Parlement. Brian Kuipers en Jan Brinkman bezochten namens So Nice (licht en geluid) en Très Chic de fractie van de Europese Volkspartij (christendemocraten) om door EVP-persvoorlichter Kees Bos en enkele medewerkers van de grootste parlementaire fractie bijgepraat te worden over voorbereidingen van een opdracht voor professionele belichting van de centrale hoofdgang - de zogenaamde fly-over - binnen het Europees Parlement en de EVP-voorlichtingsstands tijdens de Open Dagen van het Europees Parlement in mei 2015. Vanzelfsprekend werd ook het bureau annex keukentafel van "onze Annie" uit Hengevelde aangedaan voor een kop koffie tussen de bedrijven door. Hierbij passeerden naast Europese ook volop lokale thema's de revue. Brian hierover: "Aangezien het hier gaat om een klus op een nieuwe locatie voor So Nice zijn we ter plekke gaan kijken in Brussel , we waren op doorreis naar Parijs voor zaken van Tres Chic. Annie wist eerst niet dat we kwamen en kreeg dit mee van haar persvoorlichter de heer Bos dat we er tegen 10.00 uur zouden zijn. Annie gaf hem meteen aan dan ga ik er ook een kop koffie mee drinken en even bij kletsen!"

"Toen starte de dag met koffie en een goed twents gesprek op het kantoor van ons Annie (en natuurlijk het koekje van Annie niet vergeten) Onvoorstelbaar wat deze dame allemaal doet in Brussel , echt een wereldvrouw , dat zijn werkdagen van 12 tot 14 uur op een dag Petje af voor Annie Daarna een korte introductie en rondleiding in het parlement met uitleg over de gang van zaken in dit immense gebouw. Het lijkt ons een leuke uitdaging en gaan er dan ook voor dat we dit mogen begeleiden."

Op de centrale locatie van de fly-over en het mediacentrum (Vox Box) in het Europees Parlement werd ondernemer Brian Kuipers bovendien van harte begroet door de Beierse fractievoorzitter Manfred Weber (CSU-EVP) van de christendemocratische EVP-fractie. Aansluitend begroette men tevens kort een delegatie Twentse transport- en andere ondernemers onder leiding van transporteur Henk Bolk uit Almelo, waarna Annie Schreijer zich naar televisie-opnames en een volgende vergadering moest spoeden.


Koffiekantoor Europees Parlement met van links naar rechts Annie Schreijer-Pierik, Sander Smit en Brien Kuipers.