Veel interesse in eerste Beursvloer Hof van Twente

Op donderdag 18 juni wordt in het gemeentehuis in Goor van 17.15 uur tot 19.30 uur de eerste Maatschappelijke Beursvloer gehouden. Tijdens deze Beursvloer ontmoeten lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar en komen vraag en aanbod bijeen. De interesse in de aanloop naar de bijeenkomst blijkt groot. Een kleine honderd organisaties en ondernemers uit de hele gemeente hebben zich inmiddels hun medewerking toegezegd. Daarnaast verwacht de organisatie een grote toeloop van overige geïnteresseerden op 18 juni. Aanmelden voor de maatschappelijke Beursvloer kan via info@hofvantwentseuitdaging.nl

Samen met St. Welzijn Ouderen Hof van Twente houdt de Hof van Twentse Uitdaging op donderdag 18 juni de Beursvloer. “Voor bedrijven en verenigingen en stichtingen uit De Hof is deze beurs een uitstekende mogelijkheid met elkaar in contact te komen”, zo laat Karen Breukers van de organisatie weten. “Voor bijvoorbeeld bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid in de Hof van Twente is deze beurs een mooie gelegenheid om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Hierbij kun je denken aan het verlenen van juridisch of commercieel advies, leveren van extra menskracht bij projecten of het uitlenen van materialen.”

Voor stichtingen of verenigingen op het gebied van zorg, welzijn, cultuur, sport en natuur, of een buurtvereniging of burgerinitiatief biedt de Beursvloer veel mogelijkheden. “Op 18 juni kunnen deze organisaties een hulpvraag stellen aan de aanwezige bedrijven. Dan kunnen we kijken of een van de aanwezige ondernemers ergen mee kan helpen. Als tegenprestatie kan een vereniging of stichting bijvoorbeeld vergaderruimte beschikbaar stellen of een activiteit aanbieden.” Inwoners die nog geen concreet vraag of aanbod hebben, zijn ook van harte welkom. “Deze Beursvloer biedt u namelijk de gelegenheid nieuwe mensen te leren kennen en zo geleidelijk samenwerkingsverbanden aan te gaan.”