Print deze pagina

WVV'34 neemt afscheid van ervaren rotten waaronder aanvoerder: "Na 16 jaar is het mooi geweest"

  • dinsdag, 15 mei 2018 22:28
  • Geschreven door 
De afzwaaiende kampioenen De afzwaaiende kampioenen

Amper bekomen van het kampioensfeest is het voor menig WVV-er even slikken. Na dit seizoen nemen maar liefst vier ervaren spelers afscheid van het eerste elftal. Bas Assink heeft aangegeven te willen zakken evenals zijn neef Wouter Assink, Jos ter Huurne heeft besloten te gaan stoppen in verband met onder meer de werkzaamheden op de boerderij en zondag maakte ook Tom ten Breteler aan de spelersgroep bekend bezig te zijn aan de laatste wedstrijden in WVV'34 1. De reden is dat ik lichamelijke teveel last heb na de wedstrijden en trainingen. Zondag bij de groep aangegeven dat dit de laatste wedstrijden zijn. Enkele weken geleden al zat ik met Rob Snijders en Roy Workel aan tafel en heb ik het kenbaaar gemaakt. Het is natuurlijk niet niks als vier spelers wegvallen, maar het houdt een keer op." Hoelang heb je in het eerste gespeeld Tom?

"Exact weet ik het niet. Een jaar of 16 in het eerste denk ik. Ik kwam er met 18 of 19 jaar in. In oktober als de competitie start word ik 35 jaar oud, dus het is mooi geweest. Volgend jaar speel ik denk ik in het tweede of derde, dat moet ik nog even zien."

Laatst aangepast op woensdag, 16 mei 2018 06:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.