Promotiekansen WHC vergroot

Op Wegdamnieuws was zondag te lezen dat van de vijf deelnemende verenigingen zullen de eerste twee richting de hoofdklasse gaan komend seizoen, de derde speelt nog een extra duel. Dat is echter veranderd! Wat is het geval;

In totaal strijden 13 ploegen (8 kampioenen 1ste klassen en 5 nummers. 11 Hoofdklasse) om 11 plaatsen in de Hoofdklasse. Dit waren 10 plekken maar er is vandaag een extra plek vrij gekomen vanwege het terugtrekken van een damesteam uit de Hoofdklasse. Hoe zal dit tot stand komen;Er wordt gespeeld in 3 poules . Op 26 april in Dalfsen  4 teams waaronder WHC en in Duiven 4 teams op deze datum. Op 25 april spelen in Aalsmeer 5 teams.

Van elke poule plaatsen die dag de 3 beste teams zich direct voor de Hoofdklasse. De nrs. 4 (3x) en de nr. 5 (totaal 4 teams) spelen in het weekend 2/3 mei om de resterende 2 plaatsen in de Hoofdklasse.In principe wordt deze op zondag gepland maar is afhankelijk van een team welke vanwege hun geloofsovertuiging verplicht op zaterdag moet spelen.