WVV’34 pakt PAX

Vier keer in de historie van WVV'34 heeft het PAX ontmoet, vier keer werd het een 1-0 overwinning voor de Hengeveldenaren. Zonder zelf goed te spelen, won WVV met 1-0 van het aanvallend machteloze PAX uit Hengelo Gelderland. De Gelderse formatie wist in 90 minuten nagenoeg geen enkele kans te creëren, hetgeen voor de groen gelen niet op gaat. Kort voor de thee was het verdediger Rob Pierik die na een goede voorbereidende actie van Hamoudi Jaafil het net wist te vinden.

De tweede helft ging WVV door met wat het begonnen was; onrust in de opbouw met veelvuldig onnodig balverlies. 'Het lijkt erop dat we een speler missen die op de juiste momenten de rust bewaard. Op dit moment is er bij een aantal spelers sprake van enig gebrek aan zelfvertrouwen, zo'n overwinning als vandaag geeft hopelijk het nodige duwtje in de goede richting', vertelt een van de spelers. Vooral in de tweede helft kreeg WVV enkele opgelegde kansen, het bleef echter bij de kleinst mogelijke overwinning waarmee WVV'34 zes punten heeft uit vier wedstrijden. Volgende week speelt WVV'34 in en tegen sportclub Eibergen, aanvang 14.00 uur.