Het 2e weekend Zomerfeesten staat voor de deur!

Na een schitterend eerste weekend feest, staat het 2e weekend Zomerfeesten Hengevelde alweer voor de deur.

Hengeveldse Avond
Vrijdag trappen we het weekend af met de Hengeveldse Avond. Vanaf 20.00 uur zullen vele Hengeveldenaren met elkaar de strijd aangaan tijdens de Quiz! Al 85 teams hebben zich opgegeven, er is nog plek voor een paar teams dus geef je nog snel op via deze link. Na de Quiz is het vanaf 22.00 uur de beurt aan de PPM Band en Feest DJ Jochem.

Kuiermiddag
Zaterdag 18 juni begint ‘s middags met een ouderwetse Kuiermiddag. Na de aftrap van de kinderen van de basisschool, zal ‘t  Brook Duo gezellige meezingers de tent inslingeren. Daarna is het de beurt aan Paul Wegdam en Hein van de Spitfires. Tijdens deze middag wordt ook het Hengevelds Compliment of te wel de Marinus Kuipers vrijwilligersprijs uitgereikt.

Warmte
Het lijkt er op dat het zaterdag tropisch warm gaat worden, daarom worden er ventilators in de tent geplaatst en zijn er bij de barren extra waterpunten aanwezig.

Zaterdagavond
Op dé zaterdagavond van de Hengeveldse Zomerfeesten kan een volle feestweide gaan genieten van meer dan 20 artiesten op 6 verschillende podia. Het hele feestterrein is schitterend aangekleed en de allerlaatste kaarten vliegen over de toonbank, wil je dit niet missen? Ga dan nu nog snel naar www.hengevelde.nl, voordat het is uitverkocht.

Afsluitende zondag
Op de zondag is de feestweide gevuld met theater, muzikanten, proeverijen en natuurlijk kindervermaak. ‘s Middags is het volop genieten van rondlopende theateracts, Ierse Folk van ‘Acting the Maggot’, vinyl-dj Donkey Tonk en de CCR-coverband The Fortunate Sons. Voor de kleinsten onder ons is het Kuuk’n Walhalla weer ingericht met een heuse schminkclub en een ballonnenclown. De afsluiter van Hengevelde 2022 is natuurlijk in de tent: The Originals en de Loco Loco Disco Show laten het dak er nog één keer afgaan.

Een video van de opbouw gisterenavond gemaakt door de redactie