Assink in de Café top 100 van Nederland

Op maandagavond 16 november werd de Café top 100 van Nederland bekend gemaakt en Café en zalencentrum Assink heeft een plekje in deze prestigieuze lijst weten te bemachtigen! Ieder café in Nederland, dat minimaal één jaar onder de huidige eigenaar bestaat, kon zich inschrijven voor de competitie. Mystery guests en een vakjury hebben de cafés vervolgens beoordeeld op onder andere gastvrijheid, vakmanschap en bedrijfsvoering. De Hengeveldse horeca familie is geëindigd op plaats 100. In Studio 21 te Hilversum was een team van Assink Hengevelde aanwezig. Zowel voor als achter de schermen is het voor elk bedrijf al een eer om in de top 100 van Nederland te mogen staan en eigenaren André en Arjan Assink zijn hier dan ook super trots op! Daarnaast heeft Assink super gepresteerd in de categorie 'publieksprijs'. Bij de publieksprijzen eindigden drie Twentse cafés in de top 10 (Café Sprakel in Lonneker op nummer 8 en 't Pleintje in Hengelo maakt de top 10 af.) en hierin zijn de Wegdamse ondernemers op een knappe 6e plaats geëindigd!
Volgens Misset Horeca is 't Pleintje in Hengelo het beste café van Overijssel. Het Hengelose café staat op plaats 8 in de top 100. Ook Café Sprakel in Lonneker (28), Pelle's in Deurningen (55), Morshuis in Albergen (77) en Assink dus (100) hebben een plaats in de landelijke ranglijst verdiend. Hieronder enkele foto's en de volledige lijst::

Social media is hierbij een belangrijk onderdeel in en hier houdt Arjan zich dan ook veelvuldig mee bezig. Hierin werd flink opgeroepen om te stemmen op Assink en Hengevelde en omgeving heeft ze flink geholpen. “Dat laat zien dat we trouwe en fantastische gasten hebben”, aldus André en Arjan Assink.

De winnaar van de Café top 100 is In Den Bockenreyder uit Esbeek geworden.

André en Arjan Assink wil iedereen hartelijk bedanken voor het stemmen en kijken terug op een fantastische (voor hun) eerste Café Top 100.

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE LIJST

De studio in Hilversum gisterenavond