Zondag 2 april Muzikaal ontbijt, opgave tot 28 februari

Zondag 2 april organiseert Amuzant een gezellig ‘Muzikaal ontbijt’ voor alle kinderen van de basisschool in Hengevelde. Jij bent hiervoor van harte uitgenodigd. Kom je gezellig meedoen?Je kunt komen luisteren naar verschillende muzikanten. Van Amuzant zie je het B-orkest, de drumband en ook ‘Kunst(s)tof’ waarin de kinderen uit groep 5 en 6 spelen met hun felgekleurde plastic instrumenten. Verder zullen er solo-optredens of optredens in groepjes zijn van de jeugd van Amuzant. Ook Lennard Kiezenbrink treedt op met zijn gitaarleerlingen. Wil je meedoen aan het ‘Muzikaal ontbijt’, geef je dan op door een mailtje te sturen naar info@amuzant.nl .

Naast luisteren mag je ook zelf meedoen. Iedereen die een instrument speelt of als je zangles hebt of dansles (streetdance, hiphop, ballet) mag je iets instuderen en dit op het podium laten zien of horen. Dit mag je alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje doen. Alles mag als het maar met muziek te maken heeft.
Een ochtend met veel muziek dus. Om het helemaal af te maken hebben we een lekker ontbijt geregeld. Tijdens de optredens zijn er voor iedereen broodjes, eieren en nog veel meer lekkers. Het ‘Muzikaal ontbijt’ wordt gehouden op zondag 2 april om 11.00 uur bij Varenbrink.
Wil je meedoen aan het ‘Muzikaal ontbijt’, geef je dan op door een mailtje te sturen naar info@amuzant.nl . Zet daarin je naam en leeftijd en wat je wil gaan doen. Dus met welk instrument je meedoet of dat je gaat zingen of dansen. Opgeven kan tot 28 februari.