Voorinschrijving Int. Kennedymars 2017 geopend

HAAKSBERGEN- De 31ste Internationale Twentse Kennedymars belooft weer een bruisend en gezellig evenement te worden. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Vrijdagavond 15 september om klokslag 22:00 uur zet het wandelpeloton zich in beweging voor een uitdagende mars of een stevige marathon door de mooie omgeving van Haaksbergen. Ook routes van 21 en 10 kilometer (alleen zaterdag) zijn uitgezet.

Vernieuwing
Theater de Kappen is, naast rust- en verzorgingspost, opnieuw start- en finishlocatie. De Stichting Kennedymars Haaksbergen broedt op een nieuwe invulling van zowel het startmoment als de inrichting van het terrein rond De Kappen. Ook de route is gedeeltelijk vernieuwd, mede vanwege de werkzaamheden rond de N18-in-aanleg. Vorig jaar gaven wandelaars aan het veentraject als ‘te zwaar’ te ervaren. De mening van onze wandelgasten stellen wij zeer op prijs. En dus hebben we dit gedeelte van de overigens schitterende route vervangen door goed begaanbare paden. Hierdoor is de laatste rustpost richting eindstreep verplaatst naar een nieuwe locatie: zwemparadijs Optisport De Wilder. 

Estafettelopers uit Hongarije
Terwijl de wandelaars de omgeving van Haaksbergen doorkruisen, is tegelijkertijd een groep estafettelopers uit Hongarije onderweg naar hun eindbestemming Haaksbergen. Zaterdag 16 september komen zij in de Ster van Twente over de eindstreep. Een bijzonder moment dat extra glans krijgt door de finish te verbinden met de Kennedymars.

Voorinschrijving: 10% korting
We nodigen u uit voor de 31ste internationale Twentse Kennedymars. Kom gezellig een kijkje nemen bij theater De Kappen om het wandelpeloton aan te moedigen. Of…. trek uw wandelschoenen aan en doe mee. Het hoeft niet meteen 80 of 42 kilometer te zijn. Een route van 21 of 10 kilometer geeft evengoed wandelplezier. Niet de afstand, maar samen sportief bezig zijn in de buitenlucht, dat telt! Voorinschrijven kan vanaf nu tot en met zondag 10 september via www.kennedymarshaakbergen.nl/inschrijven . Nu aanmelden levert 10% korting op het inschrijfgeld op. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

Voor meer informatie: www.kennedymarshaaksbergen.nl