Revue 2014: Menig Hengeveldenaar onder de loep

Veel enthousiaste reacties bij de afterparty van de Hengeveldse Revue. (KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM) Dat de overstap van Thijs Assink naar vv Bentelo aan de orde zou komen had ieder op de klompen kunnen aanvoelen. De overstap kwam met enige regelmaat aan de orde, echter dat het tv programma “het Familiediner”, inclusief de limousine langs zou komen was misschien wel de stunt van de avond. De familie Assink in crisisberaad over de penibele situatie deed het goed bij het in groten getale opgekomen publiek. 'Goed gedaan, had ik kunnen verwachten natuurlijk hè, haha! Ik vond dat ze het mooi deden, had erger gekund',  reageerdeThijs.
Bij deze editie werd misschien wel voor de laatste keer voldaan aan de ondernemers-traditie: Elk jaar wordt een Hengevelds bedrijf op de hak genomen. De meesten zijn al een keer aan de beurt geweest, dankzij de wisseling van cafetaria de Kanderij naar Leo’s was het dit keer de nieuwe eigenaresse Leonie Assink die het moest ontgelden.

Nieuw was de titel “Wegdram’n”:

 

Sketches met een knipoog is hier misschien wel de beste omschrijving. Ook hier mocht Thijs Assink niet ontbreken.

De muzikale omlijsting was divers: Van Metallica naar de musical Annie en van Normaal richting een afscheidslied van Jan en Thea Assink naar een ode aan Grada van de Koele, de Wegdamse diva van de sport die wekelijks op diverse voetbalvelden aanwezig is, zowel op de zaterdag als de zondag. Ook hier mocht Thijs Assink niet ontbreken.

Het was Frank de Wit die de kuiertonne weer een nieuwe kans gaf en de gebeurtenissen in ons kerkdorp van afgelopen jaar nog weer eens haarfijn onder de aandacht bracht. Wordt Frank de opvolger van Arie Wegereef en Paul Wegdam? Ook hier mocht Thijs Assink niet ontbreken.

Een andere vaste deelnemende artiest was Mark Escher die deze editie een optreden had samen met zijn 11-jarige zoon Lars. Ook hier mocht Thijs Assink niet ontbreken.

Zelfs het herenkoor werd onder de loep genomen met persiflages op prominenten als Jan Wantia, Gerard Spekreijse en vooral Hans de Wit in de hoofdrol.

Kortom; ook in 2014 een zeer gevarieerd aanbod met acts voor jong en oud door jong en oud!

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM