dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oud IJzerdag Hengevelde 2017: "32 ton opgehaald"

  • zondag, 22 oktober 2017 05:21
  • Geschreven door 

Gisteren was zoals elk jaar de Hengeveldse Oud ijzerdag georganiseerd door JAC´94. Zo'n 26 Hengeveldse vrijwilligers waren de hele dag druk om oud ijzer op te halen voor het goede doel, JAC'94. Onder leiding van ijzerkoning Bert Mensink werd er veel ijzer opgehaald door acht combinaties die op pad waren. Thijs Aarnink van de organisatie: "We schatten dat er zo'n 32 ton ijzer opgehaald is. De rest moet nog gesorteerd worden, maar alles is goed verlopen!". De organisatie zou het waarderen als mensen volgend jaar de week voor de ijzeractie bellen wanneer en waar ijzer kan worden opgehaald, dit helpt de organisatie met de planning. De speciale dank van de organisatie gaat uit naar Geurs loon- en transportbedrijf die wederom de locatie om het ijzer te verzamelen en te sorteren beschikbaar hebben gesteld, inclusief een kraanmachinist! Hieronder enkele foto´s.

ijzer2


ijzer1

Laatst aangepast op zondag, 22 oktober 2017 08:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

grainesdesol.fr