donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Na 40 jaar collecteren in het zonnetje gezet

 • dinsdag, 21 november 2017 19:13
 • Geschreven door 

De meeste collectes zijn voor dit jaar al bijna geweest. Ieder jaar is het weer puzzelen om genoeg collectanten te krijgen. Gerda Pelle:”In Hengevelde en Deldeneresch hebben wij €1.240 euro opgehaald. Op donderdagavond 9 november hebben wij 11 collectanten in het zonnetje gezet, want zij hadden al 25/40 jaar gecollecteerd voor het Fonds.  De dames kregen een oorkonde, bosje bloemen en kleine attentie van het Prinses Beatrix Fonds. Gerda de Lenne uit Saasveld kwam dit persoonlijk brengen. De dames die 25 jaar hadden gecollecteerd waren: Maria Catier, Jo Hoestee, Josefien Plaggenborg, Lies Broshuis, Hannie Spekreijse, Erna Keuper, Annie Spijkerman, Marian Pierik en Helma Linderman (Deldeneresch) Wij, Hermien Broshuis en Gerda Pelle zorgen er al meer dan 40 jaar voor dat de collecte in Hengevelde en Deldeneresch goed verloopt.
Een uitspraak van Jo Hoestee was: ‘Ik heb al zo veel ziektes meegemaakt thuis en in de familie dan kan een weekje collecteren er ook wel bij. Je doet het niet voor jezelf maar voor de ander.’ 

Diabetes Fonds
De opbrengst van de collecte van Diabetes Fonds heeft in Hengevelde het mooie bedrag van €1.050 euro gehaald. Hartelijke dank voor uw gave.
Helaas moest ik enkele namen noteren van collectanten die volgend jaar niet meer rond gaan. Ik zou het fijn vinden, wanneer er mensen zijn die mij zouden willen helpen volgend jaar. U zou mij erg helpen!    
Gerda Pelle tel: 0547-333673”

Laatst aangepast op dinsdag, 21 november 2017 19:16
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

 • Reactielink Oma zondag, 22 juli 2018 10:39 Geplaatst door Oma

  I'm really inspired ɑlong with ʏour writing abilities аnd also with thе
  structure on your blog. Is that thiѕ a paid topic or ԁid
  yoս modify іt your self? Eithеr way stay up the nice hіgh quality writing, it is rare to looқ a ցreat
  blog lіke this one thеse days.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren