zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sinterklaas op bezoek kinderdagverblijf Bommel de Beer

  • zondag, 03 december 2017 13:51
  • Geschreven door 

Zaterdagmiddag was het dan zover! Het sinterklaasfeest van kinderdagverblijf Bommel de Beer, peuteropvang de Honingbijtjes en BSO Het Berenbos bij café de Gebrande Waateren.
Alle kindjes waren zeer gespannen, zou de sint ook dit jaar wel tijd vrij maken? Maar gelukkig Sinterklaas kwam weer gezellig met zijn 3 pieten langs.
Er werd dan ook vol op gefeest, van een liedje tot aan een dansje. Dit samen met clown Funny. Ook mocht op deze geweldige middag de polonaise niet ontbreken. Uiteraard liep Sinterklaas ook mee in de polonaise.
Aan een mooie middag komt natuurlijk ook een eind. Sinterklaas deelde aan alle kindjes een cadeautje uit en werd daarna uitgezwaaid. Daarna was het tijd om het cadeautje, na een grote knal van het confetti kanon, uit te pakken. Het was weer een geslaagde feest middag.

 

1w

 

2w

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren