donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Albumpresentatie Dokter Watjes op 12 mei in Metropool, kaarten verkrijgbaar

  • maandag, 12 maart 2018 05:23
  • Geschreven door 

Op zaterdag 12 mei brengt Dokter Watjes zijn tweede album uit. Dit gaan ze doen in Metropool Hengelo, waar ze de nieuwe en tevens oude nummers live zullen spelen. Dokter Watjes is een Hengeveldse rockband en bestaat inmiddels 3,5 jaar. Bandleden: Jacco Kiezenbrink, Mart Ziethof, Ard Assink, Timon Massop (Deventer) en Lennard Kiezenbrink. Maar wat kunnen de muziekliefhebbers verwachten van het nieuwe album? “We hebben dit album in eigen beheer opgenomen bij Rob Wissink in de woonkamer (hij woonde er toen nog niet), waardoor er meer ruimte en tijd was om te experimenteren. Zoals het vorige album alle kanten op vloog, gaat dit album nog een stap verder. Rock, surf en discopunk in je moerstaal. De plaat komt uit op vinyl en cd. Binnenkort verschijnt onze eerste single van het album."
Dokter Watjes speelde eerder op festivals als de Zwarte Cross, Eurosonic Noorderslag, Festyland, Mañana Mañana, BAM Festival en Jannarok. Op welke evenementen kunnen we jullie dit jaar zien?
"We staan dit jaar op verschillende festivals zoals oa: Leeuwarden (culturele hoofdstad van Europa), Randrock Vriezenveen, Hemelvaartfeesten Ulft, Over de top festival in Lichtenvoorde."

Kaarten voor 12 mei in Metropool kosten € 6,- en zijn verkrijgbaar bij café de Gebrande Waateren in Hengevelde en online via www.metropool.nl.

Klik HIER voor een eerder optreden in Metropool.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren