woensdag 23 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jeugd Hengevelde doet het vanaf nu veilig

  • zaterdag, 21 april 2018 09:38
  • Geschreven door 

“Gisteren hadden we 2 dames van de GGD (Gemeenschappelijke Gezondheids Dienst, dé gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente red.) op bezoek” zegt begeleidster van Jeugd en Jongerenwerk Anita Goselink. “Zij informeerden de jeugd door middel van filmpjes en een presentatie over de gevaren van soa’s. Later op de avond was er de mogelijkheid tot vragen stellen. De dames hadden een koffer bij zich met allerlei voorbehoedsmiddelen die ze mochten bekijken.

Na de presentatie kwamen de heren Bart Kasper en Robin Raanhuis het een en ander uitleggen over de Zomerfeesten Hengevelde, de verschillende commissies en wat deze allemaal in het takenpakket hebben. Hoe de artiesten benaderd worden en wat er met de opbrengst wordt gedaan. Ze hadden ook nog een kleine verrassing; Er werd uit de doeken gedaan welke artiesten er dit jaar op de diverse podia te bewonderen zijn. Verder maakten ze te jeugd er op attent dat er dit jaar in navolging van 2017 wederom een teenage party plaats zal vinden.

Al met al een leuke avond!”

07e0790c-2043-4df1-a3cb-7a2f46b85557

Laatst aangepast op zaterdag, 21 april 2018 09:44
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren