donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op vakantie deel 2 vanuit: Kroatië!

  • maandag, 16 juli 2018 06:26
  • Geschreven door 

Rob en Ellen Lentelink hadden ruim van tevoren een vakantie gepland in het verre Kroatië, laat dat nu net de finalist zijn van het Wereldkampioenschap voetbal deze zondag! Het hartstochtelijke Kroatië stal dit WK de harten van menig voetballiefhebber, maar na een opwindende WK-finale in Moskou veroverde het effectieve en geslepen Frankrijk de wereldtitel: 4-2. Rob Lentelink: ”Voor de wedstrijd was het al een groot feest. Op het moment dat Kroatië de eerste goal maakte ging echt “het dak eraf!”. Wat een feest! Na de wedstrijd ook 1 groot feest, hetgeen op het moment van schrijven nog volop gaande is. Wat ongelofelijk veel volk op de been. Ze vieren het net alsof ze wereldkampioen zijn geworden. Toeterende auto’s door de straten, (Zie DIT FILMPJE) veel vuurwerk en overal wordt gedronken en gezongen; supergezellig. En bijna geen politie gezien en die twee die we zagen moesten we natuurlijk even mee op de foto! (zie bij lees meer)

96411f34-980a-41a4-8d0b-adbb1d12ad3b

Na het succes van afgelopen jaar wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar [email protected] of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

KLIK HIER voor deel 1

Laatst aangepast op maandag, 16 juli 2018 06:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren