25-jarig jubileum aanleiding voor groot motorevenement op 23 september

De Hengeveldse motorclub ‘Nog steeds zonder naam’ (NSZN) viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Dit jubileum wordt door de club aangegrepen om een motorevenement te organiseren. Op zondag 23 september vanaf 13.30 uur zijn er op het evenemententerrein in Hengevelde en bij café De Gebrande Wateren diverse standjes over oa motorreizen, CBR trainingen, er zijn oude motoren te bekijken, daarnaast zijn er volop activiteiten voor kinderen en is er een fotopresentatie over 25-jaar motorclub NSZN. Bezoekers kunnen zelf rijden op minibikes en quads, en daarnaast zal trialtalent Alex van der Broek deze middag een aantal spectaculaire demonstraties komen geven. Ook muzikale ondersteuning zal niet ontbreken. De dag wordt afgesloten met een feest bij de Gebrande Waateren, waar ‘Dokter Watjes’ er een muzikaal spektakel van zal maken.

Ochtendrit voor motorrijders
De feestdag zal ’s ochtends beginnen met een korte motorrit voor alle leden, oud-leden en Bentelose rijders. Tevens is er halverwege de rit koffie en gebak.

Gezocht oud-leden
Graag willen wij al onze oud-leden ook informeren over dit jubileum, evenement en motorrit. Namen hebben we wel van onze oud-leden, maar er missen nog veel e-mailadressen. Ken je oud-leden attendeer ze dan op deze dag en dit bericht of stuur een email naar jubileummcnszn@hotmail.com.