vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dag van de Dialoog: Iets voor Hengevelde?

  • vrijdag, 09 november 2018 18:37
  • Geschreven door 
Donderdag 8 november was het weer zo ver: De jaarlijkse Dag van de Dialoog. Op verschillende locaties in Goor waren de tafels vanaf 17.00 uur gedekt zoals in de Moskee, bij mensen thuis, verschillende buurtcentra en de kerkelijke ontmoetingsruimten. Na de maaltijd werd de dag voortgezet in het gemeentehuis, waar de 87 deelnemers (waaronder twee Hengeveldenaren) werden ontvangen worden door burgemeester Ellen Nauta. Het thema dit jaar was “Elkaar zien!”.
In een huislijke sfeer zit je plotseling aan tafel met mensen uit Eritrea, Egypte of Syrië alwaar een sfeer heerst van oprechte interesse. Op- het gemeentehuis werden de gesprekken voortgezet in het ontrafelen van spreekwoorden uit de landen van waar de deelnemers afkomstig waren. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.
There is only one race: The Human Race! (Ghandi)

dia 2 2

 

dia 2 1

Laatst aangepast op vrijdag, 09 november 2018 18:43
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren