vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opening ‘grootste wok restaurant van Nederland’ begin januari 2015

 • donderdag, 13 november 2014 15:08
 • Geschreven door 

De opening van het grote wok restaurant tussen Delden en Bentelo zal later gehouden worden dan aanvankelijk gepland. Bij de start van de verbouwing sprak ondernemer Li Jing Hu de hoop uit om begin december al de deuren te kunnen openen, maar dit blijkt niet haalbaar. De Deldense architect Jos Snippert geeft aan dat de werkzaamheden goed verlopen, maar dat een opening over twee weken niet gehaald gaat worden. “Het is een gigantisch project en daarom was het vooraf erg lastig om in te schatten hoe lang alles zou gaan duren. Er moeten aan het pand zelf veel aanpassingen gedaan worden en ook op technisch gebied moet er veel werk verzet worden. Wij willen ook dat alles helemaal klaar is voordat de eerste gasten kunnen aanschuiven. De verwachting is dat begin januari 2015 alles gereed is.”

Met 450 zitplaatsen, grote wok-eilanden en een kidsplaza met Aziatisch dorp en bioscoop, moet het nieuwe wok restaurant van ondernemer Li Jing Hu de grootste van Nederland worden. De vestiging die waarschijnlijk de naam ‘Eastern Plaza’ zal gaan dragen, verrijst aan de Bentelosestraat tussen Delden en Bentelo.

(bron: www.nieuwsuitdelden.nl)

Laatst aangepast op donderdag, 13 november 2014 15:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

 • Reactielink Tesha donderdag, 08 november 2018 14:00 Geplaatst door Tesha

  Tieniti Elevated in America and regulations of erectile or other.
  Wireless isp viagra generic city national bank. Nocturnal rare men often used less expensive treatment but also started life blood and
  young, and thus more make for sex to be used.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren