donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Meer bezoekers dan vorig jaar op zonovergoten Midzomerfeesten Bentelo

  • dinsdag, 10 juli 2018 12:32
  • Geschreven door 
Bentelo kan terugkijken op een succesvol verlopen weekend. Vier dagen lang wisten feestgangers de Midzomerfeesten Bentelo goed te vinden. Alle dagen waren er meer bezoekers dan vorig jaar, mede dankzij het prachtige weer. Donderdagavond kwam het hele dorp gekleed in Dirndl en Lederhose naar het Blau Weiβen Fest. Met DJ der Pauli en Wir sind spitze zat de sfeer er meteen goed in. De vrijdagmiddag startte zoals altijd met de kinderfeesten. Nieuw dit jaar was de ouderenmiddag. “Dat was een goede keuze. De vele oudere bezoekers genoten van het optreden van mannenkoor Germania”, aldus het bestuur. Beter weer voor de Vri-Mi-Bo konden ze in Bentelo niet wensen. Buiten was er eerst muziek van de MoNoMaN oNeMaNbaNd waarna het feest verder ging in de tent met Vossenjacht.  

beentel persber 3

Zaterdagmiddag streden de Bentelose buurten op sportief, educatief en creatief gebied tegen elkaar tijdens de Funny Noaber Games met De Bunte als grote winnaar. De jeugd ging zaterdagavond los op de beats van Bizzey, De Partysquad en Donfetti. Bezoekers met een andere muzieksmaak konden in de kleine tent terecht bij Kenny Dan en De Boetners.

beentel persber 1

Zondag was iedereen al weer vroeg op voor de Crazy Car Crash met de inmiddels vertrouwde Banger-Race en de Auto Rodeo. Dit autospektakel trok met deze zomerse temperaturen meer bezoekers dan vorig jaar. Op het feestterrein was van alles te doen voor de jongste bezoekers, van ballenbak tot schminkhoek. Jan Keizer & Anny Schilder, Saints ’n Sinners en Vezpa kregen beide tenten volledig op de kop en zorgden voor een mooie afsluiting van een geslaagd weekend.

Laatst aangepast op dinsdag, 10 juli 2018 12:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren