vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inbraak in bedrijfsauto nabij Hengevelde

  • vrijdag, 27 juni 2014 17:24
  • Geschreven door 

De eigenaar van een bedrijfsauto aan de Hengevelderstraat (zo'n 2 kilometer buiten Hengevelde) keek vanochtend raar op toen bleek dat het voertuig door onverlaten was opengemaakt en ook nog eens compleet overhoop was gehaald. De eigenaar van de auto mist vooralsnog niets, maar heeft wel melding gemaakt bij de politie.

Het lijkt erop dat er een bende actief is, eerder deze week werd er al bij drie woningen in Hengevelde gereedschap ontvreemd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus zorg dat uw woning en auto goed afgesloten is.

Laatst aangepast op vrijdag, 27 juni 2014 17:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren