maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike moet naar beneden kijken

  • vrijdag, 09 februari 2018 10:50
  • Geschreven door 

Mike heeft met FC Groningen heeft donderdagavond in Rotterdam met 3-0 verloren van Feyenoord. Bij rust was de stand 0-0. Jens Toornstra, Jeremiah St. Juste en Robin van Persie waren de makers van de goals. Na de tiende nederlaag blijft FC Groningen de nummer 13 van de Eredivisie waarmee de degradatiezone in beeld komt. Lang stand gehouden maar toch nog een ruime nederlaag, bij de 1-0 dacht ik; in de 16 laat je Jens Toornstra toch niet zo vrij!
Mike: ”Ja klopt. Helaas wel. De eerste helft hebben we het prima gedaan en geven we weinig weg maar in de tweede helft werden de ruimtes te groot en dan zie je dat Feyenoord gewoon goed kan voetballen. De komende weken zullen cruciaal zijn in dat op zicht. We spelen tegen ADO den Haag, NAC en FC Twente dus daar zullen de punten gepakt moeten worden anders moet je echt naar beneden kijken!”
Hoe heb je de invalbeurt van Robin van Persie ervaren? Je zat er kort op bij die goal...........
“Ja het is natuurlijk voor ons jammer dat hij scoorde maar het blijft natuurlijke een fantastische speler en hij maakt die goal geweldig af. Hij tikte hem om een andere verdediger heen waardoor ik de bal helaas net niet meer kon blokken”.

mike f2

 In de 78ste minuut kwam invaller Robin van Persie met het slotakkoord. Koud een minuut in het veld scoorde hij op aangeven van opnieuw Berghuis. Voor Van Persie was het bijna veertien jaar geleden dat hij zijn vorige Eredivisiedoelpunt maakte.

Met de tiende nederlaag op zak gaat Mike met FC Groningen komende zondag in het Noordlease Stadion op jacht naar de zesde overwinning van het seizoen en daarmee ook de eerste zege van het kalenderjaar 2018.

mike f 3

Laatst aangepast op vrijdag, 09 februari 2018 11:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren