Cupido dames 1 wint van ervaren Dynamo dames 2

Cupido heeft vandaag in eigen huis met 3-1 gewonnen van Dynamo. Om 13.00 uur klonk het fluitsignaal en begon de wedstrijd van Cupido tegen Dynamo. De eerste set begonnen de dames heel sterk door een goede serve-serie van Janne Lettink. Met goede passes en een sterke aanval kwamen ze goed in eigen spel en sleepten de eerste set binnen met 25-20. De tweede set kwam Cupido op achterstand, de organisatie bij de groen-gelen klopte niet. De dames kwamen niet tot eigen spel en liepen achter de feiten aan. De dames herpakten zich te laat en verloren met 17-25. De derde set begon met een sterke serve-serie van Susan Beuving en Cupido kwam op 7-1 voorsprong:

Door een goede verdediging van Meike Cent kon de spelverdeler haar aanvallers goed bedienen en de ballen werden er keihard ingeslagen. De sfeer in het veld en op de volle tribune was super! Er werd gevochten voor elke bal en dat zorgde voor winst in deze set, 25-22. De vierde set hadden de dames naar een opdracht en dat was het binnenslepen van de wedstrijd. Lange rally’s domineerden de set naar Cupido trok aan het langste eind en wist te winnen met 25-20. Vier punten in de pocket! Dames 1 werd deze wedstrijd aangemoedigd door de jongste mini’s Diede, Lisanne en Wieke. (hieronder foto's).