Gouden Schoen; WVV 9 dendert door!

De winterstop is allang  ten einde en na een aantal afgelastingen  is voor elk elftal de competitie weer hervat afgelopen weekend.Hetgeen betekent dat de strijd om de Gouden Schoen 2014/2015 ook weer is losgebarsten.

WVV 1 boekte een 2-0 thuis overwinning op Eibergen. Door een fantastische goal van Mahmoud kwam W.V.V. op een 1-0 voorsprong. Zij vergaten deze voorsprong echter snel te vergroten.Maar Tom ten Breteler schoot een kwartier voor tijd de 2-0 tegen de touwen, waardoor de overwinning geen minuut meer in gevaar kwam.

W.V.V. 2 voetbalde al op 8 februari tegen GFC 2. Dit werd een 3-0 overwinning. Met 2 goals van Maurice en 1 van Jelle ten Thije. Afgelopen donderdag moest thuis RKZVC eraan geloven. Dit resulteerde in een dikke 7-0 overwinning. Onder toeziend oog van de geblesseerde Maurice scoorden Rick Baas 2x, Wessel Ziethof 2x, Rik ten Thije/Boomkamp 1x en zijn broer Tim 1x. Ook Stan Aarnink maakte er 1.

Van W.V.V. 3 helaas de laatste 2 wedstrijden geen doelpuntenmakers ontvangen!

Het 4e van W.V.V. is slecht uit de winterstop gekomen. Beide wedstrijden gingen met veel tegndoelpunten verloren. De eerste met 4-0 en met 5-3 uit tegen Lochem. Doelpuntenmakers, Wouter Ros, Patrick de Wit en Dennis Groothold.

W.V.V. 5 haalde de 1e wedstijd na de winterstop meteen de 3 punten. Tegen Buurse werd het 3-0 . Robert Ros en Ivo WIelens namen de Hengeveldse treffers voor hun rekening..

W.V.V. 6  verloor afgelopen weekend 3 dure punten. Thuis op Sportpark Ruperts Erve gingen ze met 3-0 ten onder tegen Diepenheim. De week ervoor speelden ze gelijk tegen Unisson. Ritchie Rouhof, Rob Tuinte, en Jelco Busscher waren de doelpuntenmakers.

W.V.V. 7 deed afgelopen weekend goede zaken in de strijd om de titel. Zij wisten met 5-1 te winnen van de gasten uit Delden.Michel Hoestee nam er 2 voor zijn rekening, Robert Schonenborg, Berry ter Morsche en Stefan ter Doest scoorden allen 1 keer.

W.V.V. 8 kwam niet verder dan 2-2 tegen de gasten uit Rietmolen. Mike Wolterink en Bas Screever maakten allebei 1 goal.

Op W.V.V. 9 lijkt om dit moment geen rem te staan, zij denderen werkelijk waar over elke tegenstander heen. Afgelopen zondag werd een zeer zakelijke overwinning geboekt op SC Neede. Namelijk 10-0!

Ruud Pierik is daar om dit moment de topscorer met 18 doelpunten. Hij maakte er zondag ook weer 3.Tim ten Thije/Boomkamp maakte er ook 3, alleen worden deze gehalveerd.

Teun Stortelder laat zien ook in vorm te zijn, hij maakte er 2.Mathieu Lubberdink en Thijs Aarnink scoorden beiden 1x.