Volleybaldames pakken weer punten

Na de teleurstellende wedstrijd van vorige week in Haaksbergen waren de dames van het combiteam Cupido/Dynamiek er deze week op gebrand om een goed resultaat af te leveren. Deze week werd de thuiswedstrijd in de sporthal in Goor gespeeld, de thuishaven van Dynamiek. Na een inspannende warming-up en een agressieve aanvalsreeks begon tegen 21.30 de wedstrijd tegen Volga uit Gaanderen. De eerste set liep in het begin gelijk op maar wisten de dames van Cupido/Dynamiek op het eind naar zich toe te trekken. De tweede set was een regelrechte ramp.

Alles wat er mis kon gaan ging mis. Service fouten, tactische fouten, passen er liep niets meer lekker. Na een fikse 7-20 achterstand wisten de dames het toch nog met een eindsprint tot 16-25 te schoppen. Het herstel van eind tweede set werd doorgezet in de derde. "De verdediging stond weer goed en vooral blokkerend zaten we er goed bij" aldus Ivet Harperink. Deze set werd relatief eenvoudig gewonnen door de dames. In het vierde bedrijf set leek de tegenstander er conditioneel door te zitten, waardoor de dames in een vroeg stadium de set naar zich toe wisten te trekken. Door de 3-1 overwinning melden de Hengeveldse dames zich in de top van het klassement!

Aanstaande maandag is er de beker derby tegen het altijd lastige Polstars uit Bentelo, aanvang 21.00 uur in sporthal de Marke