WVV’34 door in de beker: “Op naar Lienden!”

Met een puike 2-4 overwinning bij 3e klasser Overwetering, dat eveneens in geel groen speelt, heeft WVV'34 zich bij de laatste 16 gevoegd in het KNVB bekertoernooi. WVV speelt tegen de winnaar van FC Lienden - CSV Apeldoorn, die wedstrijd is aanstaande zaterdag om 17 uur. Het was Tom ten Breteler die na 20 minuten de score opende en een eigen doelpunt zorgde voor de 0-2. Nog voor rust werd het 1-2 en na zo’n 74 minuten was de stand weer gelijk. Het was Wouter Horstink die de 2-3 liet aantekenen en Tom ten Breteler zorgde voor de 2-4. De geblesseerde verdediger Rob Pierik (15 februari volgt een knieoperatie) was voor Wegdamnieuws getuige van de wedstrijd: ”Het was echt een mooie pot! De eerste 10 minuten waren zij heer en meester, ze maakten wel veel fouten in de opbouw. Het was een steekbal van Wouter Horstink op Tom ten Breteler die na 18 minuten voor de 0-1 zorgde. De 0-2 was echt heel bijzonder:

De verdediger van Overwetering speelde de bal blindelings terug op de keeper, die zich op dat moment niet in het doel bevond, eigen goal! De twee doelpunten van de tegenstander kwamen voort uit een corner, de bal werd in beide gevallen binnen de vijf meter ingekopt. De 2-3 in de 74e minuut was een schot van zo’n 25 meter van Wouter Horstink, zag er best wel spectaculair uit moet ik zeggen! En de 2-4 was een countergoal van wederom Tom ten Breteler. Op naar Lienden!” De wedstrijd in de 4e ronde (laatste 32) stond aanvankelijk gepland op Carnavalszaterdag (6 februari) gespeeld, wat voor sommige Hengeveldse spelers een probleem vormde, aangezien ze nauw betrokken zijn bij het festijn (Raad van Elf).

Trainer van Overwetering Robert Slinkman werd na het duel geinterviewd door Airplay Sport, beluister het interview middels de volgende link: http://moby.to/rc24md