zondag, 29 maart 2020 15:46

Volledige uitslag en fotoalbum van de gezellige Wegdam Weekend Quiz

Geschreven door

De online pubquiz georganiseerd door de mannen van Wegdam Weekend mag een succes genoemd worden. Maar liefst 57 teams deden mee, met gemiddeld 4 deelnemers per team. De streams via youtube en de site van Wegdam Weekend werden zeer goed bezocht, waarna kan worden geconcludeerd dat er ruim 450 luisteraars gedurende de avond op het online evenement hebben afgestemd.

De quiz werd gewonnen door het team: Paldo de influencer 2. Met maar liefst 49 punten, waren zij de concurrentie te slim af. Team ABBA was de rode lataarndrager met 18 schamele punten. De volledige uitslag, lees je hier.

Veel Hengeveldenaren speelden dus fanatiek mee en lieten reacties achter. De quiz bestond uit 6 rondes, waarbij o.a. stemmen van BNers en Hengeveldenaren moesten worden geraden. Het raden van dierengeluiden bleek voor veel mensen een lastig onderdeel. Al met al zorgde de quiz voor de nodige gezelligheid en verbondenheid in deze tijd. Een leuke avond ‘uit’ in je eigen huis! Wegdam Weekend wil iedereen bedanken voor het meespelen en het insturen van alle reacties.

KLIK HIER voor de foto's.

KLIK HIER voor de volledige uitslag.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.