Newsflash 5: Nog 3 dagen tot Kroamschudd’n – 7 dagen vakantiewoning in Oostenrijk

3 dagen en dan is Kroamschudd'n in Hengevelde. Gisteren hebben we reeds de eerste veilingitems bekend gemaakt. Vandaag mogen we er wederom 3 toevoegen aan de nu al indrukwekkende lijst. De veiling voor het goede doel is een jaarlijks terugkomend onderdeel van de kerstmarkt met levende kerststal. Een deel van de opbrengst van de kerstmarkt en deze veiling gaan naar het goede doel (stichting 4 Jason - Neede).

Bouwbedrijf Tuinte heeft haar luxe vakantiewoning in Oostenrijk beschikbaar gesteld voor de veiling. Een week lang (exacte periode en datum in overleg) met 4 personen genieten van één van de mooiste omgevingen van Oostenrijk. Een ideale locatie voor gezinsvakantie, zowel in de winter als in de zomer. Ook is het heerlijke uitvalsbasis voor een prachtige fietsvakantie. Sportief of recreatief fietsen rondom de diverse schitterende meren bij aangename zomerse temperarturen.

Morgen informeren we u over nog een heel bijzonder veilingitem dat beschikbaar is gesteld door Lesscher Installatietechniek.  

Omdat de items die zondagavond vanaf ca 19.00 uur geveild worden geen "lullige" items zijn informeren we je nu alvast via deze site. Je kunt dan vooraf goed nadenken waarop je zou willen/kunnen bieden. Zie hieronder de eerste 7 veilingitems. Deze zijn aangeboden door M. KEIZER SCHILDERBEDRIJF, ROTINK IJZERWAREN, TUINTE BOUWBEDRIJF, ICS COMPUTERS, LESSCHER AUTOBEDRIJF, TER DOEST BEVEILIGING & DE ZOMERFEESTEN HENGEVELDE.

Morgen komen er nog meer items op deze website. Ook kun je de veilingitems terugvinden op de website van Kraomschudd'n in Hengevelde - http://www.kroamschuddeninhengevelde.nl