maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Heren Cupido weer volgens traditie richting de Deutsche ‘volleybalfreunde’

  • maandag, 09 oktober 2017 05:48
  • Geschreven door 

Al jaren wordt er een gezellig volleybalweekend georganiseerd door de heren van Cupido Hengevelde en SV Strasburg in voormalig Oost-Duitsland. Erik, de broer van Wim ter Braak woont er met zijn gezin en runt er een agrarisch bedrijf. Martijn Vennegoor ´Erik is ook een fanatiek volleyballer waardoor het idee jaren geleden is ontstaan om samen een gezellig weekend met een volleybaltoernooi te organiseren. Vorig jaar waren ze bij ons te gast en afgelopen weekend waren wij weer door hen uitgenodigd in Duitsland. Donderdagmorgen zijn we met een groep van 17 personen op tijd vertrokken naar Strasburg Uckermark, een rit van zo'n 650 kilometer.

 

IMG-20171007-WA0016Bij aankomst heerlijk gegeten om vervolgens mee te doen met de wekelijkse training van SV Strasburg.

Vrijdags een mooie culturele dag met een bezoek aan een oude burcht waar diverse oude traditionele ridder gebouwen waren nagebouwd en diverse oude ambachten uitgeoefend. Vervolgens een rondleiding gehad bij een bedrijf dat de zaden uit 90 soorten dennenappels scheidt/sorteert en weer verkoopt voor nieuwe aanplanting. ‘s Avonds een goed verzorgd

diner en feest met de nodigde biertjes en schnapps.

 

Zaterdag stond in het teken van volleybal met een mix toernooi met deelname van 12 lokale teams en wijzelf.

Aansluitend een voortreffelijk georganiseerde BBQ en natuurlijk weer de nodige biertjes en zelfgemaakte schnapps. Het was wederom een zeer geslaagd en uitstekend verzorgd weekend.

Herzlichen Dank an unsere Deutsche volleybalfreunde ! Bis nächstes Jahr in Hengevelde und Grüsse von: Wim en Ans, Felix, Bennie en Josefien, Bert en Irma, Malcolm, Martin en Irma, Gerard en Annie, Marinus en Ria, Johan en Anka, Martijn”.

20171006 181747

 

Laatst aangepast op zondag, 08 oktober 2017 18:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren