dinsdag 22 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jubileum- en Hofprins Roy I gelijk voor de leeuwen

  • dinsdag, 14 november 2017 09:34
  • Geschreven door 

De eerste dag als Jubileum- en Hofprins Roy I was voor Roy Doeschot meteen al een drukke dag; straatnaambordjes, huisbezoeken, kroamschudden. Terwijl de revuevereniging Kulturhus de Marke leeg pakte ging Hofprins Roy I samen met zijn gevolg op pad om een aantal huisbezoeken af te leggen. De dag werd vervolgd bij residentie Varenbrink waar samen met de gehele de vereniging een nieuw Prinsendoek werd onthuld. Op het doek staat naast de naam van Hofprins Roy I een afbeelding van het Prinsenbord dat vroeger bij Varenbrink boven de ingang hing tijdens het carnaval seizoen. Varenbrink was immers vroeger, voor Café de Witte en Assink, ook de residentie van de Carnaval. Dit bord prijkt nu altijd nog op de Carnavalswagen. Zo keert een stukje historie weer terug.

prins roy straat 2

Na deze onthulling volgde de onthulling van de straatnaambordjes. De Wethouder Goselinkstraat is daarmee een jaar lang omgedoopt tot Prins Roy I - straat.

Gevolgd door het kraamschudden bij de leden Madelon Assink en Elke Kiezenbrink en een feestje in de kantine van Doeschot Constructie & Plaatwerk samen met de familie, buurt, vrienden van Hofprins Roy I, zijn Prinses Gerlinde en de kinderen.

De avond is vervolgens afgesloten bij residentie Varenbrink waar tot in de kleine uurtjes een mooi weekend werd afgesloten.

Al met al een zeer geslaagd weekend, waarvan de Prins en Prinses intens hebben genoten! Iedereen bedankt.

prins roy straat 3

 

prins roy straat 4

 

prins roy straat 5

De broers lijken wel erg op elkaar, je zal je maar vergissen....

Laatst aangepast op dinsdag, 14 november 2017 09:42
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren