dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Schlagerfreunde op “Ziekenbezoek” bij Prins Roy

  • zondag, 11 februari 2018 12:03
  • Geschreven door 

Na een geslaagd prinsenbal op zaterdagavond leek het de De Schlagerfreunde van Prins Roy verstandig hem op vanochtend te bezoeken om hem te verblijden met de broodnodige vitaminen. In het verleden is het (te) vaak voorgekomen dat Prins Roy na een gezellige zaterdagavond the-day-after ziek thuis zat. Zo was dit twee weken geleden dan ook nog weer het geval tijdens een trainingsweekend met een aantal Schlagerfreunde in Willingen. Ondanks dat prins Roy die vrijdag met zijn prinses Gerlinde op tijd onder de wol lag, had hij zaterdagochtend dusdanige startproblemen, dat een deel van zijn Schlagerfreunde het fruhshoppen zonder hem moesten beginnen. Ondanks een trage start op die bewuste zaterdagochtend kwam hij in de loop van de dag toch goed in zijn ritme en was hij tijdens het verdere verloop van de dag Prinswaardig.

Lerende van de vrijdagavond koos hij de zaterdagnacht er voor om zijn twee schlagerfreunde alleen op het bal achter te laten in de hoop dat hij zondagochtend wel fit zou zijn. Dit was een verstandige keuze van de prins omdat hij ’s ochtends fit, fris en fruitig aan het ontbijt zat.

Het was de Schlagerfreunde gisterenavond niet bekend in welke staat prins Roy de residentie had verlaten en hoeveel tijd Adjudant Erwin nodig had om afscheid te nemen van de prins.
Het leek de Freunde dan ook verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen en de prins zondagochtend van extra vitaminen te voorzien.

Tijdens het bezoek bleek al gauw dat het trainingsweekend toch nog zijn vruchten had afgeworpen. Prins Roy en ook prinses Gerlinde zijn de dag fit begonnen en keken al uit naar de aan aankomende dagen.

Men kon dus ook niet echt spreken van een ziekenbezoek maar van een gezellige evaluatie van het geslaagde prinsenbal.

Hossa Hossa Hossa

Die Schlagerfreunde

zieken2

zieken3

Laatst aangepast op zondag, 11 februari 2018 12:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

you can try these out nvidia gtx 1060 ethereum does blockchaininfo support bitcoin cash