maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ingezonden: Wouter 40, na vv Bentelo nu WVV'34 aan de beurt

  • zaterdag, 17 maart 2018 22:31
  • Geschreven door 

Nadat in 2016 de pijlen op vv Bentelo waren gericht, krijgt nu WVV’34 ervanlangs op de onderstaande foto. Hoeve Vooruit fans feliciteerden oud inwoner van Sint Isidorushoeve Wouter Ros met zijn verjaardag en achtten het nodig om daarbij de onderstaande teksten toe te voegen.
Doordat vv Bentelo in 2016 reglementair werd gestraft voor een administratieve overtreding nam Hoeve Vooruit de periodetitel over. Bentelo stelde in de competitiewedstrijd tegen Hoeve Vooruit een geschorste speler op. Hoeve Vooruit speelde vervolgens nacompetitie voor een plek in de vierde klasse, promoveerde en vierde dat in Bentelo bij café Spoolder uitbundig.
Wouter, namens de redactie van harte proficiat.

c318b6cb-9b30-4177-a54e-5a46ca222a02

Laatst aangepast op zondag, 18 maart 2018 08:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Wouter zondag, 18 maart 2018 10:36 Geplaatst door Wouter

    Volgens mijn betrouwbare bron zijn de foto’s inderdaad ingezonden! De bijbehorende tekst is naar mijn idee irrelevant en heeft niks met mijn 40-jarige feest te maken!

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren