vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Senioren maken een goede start 2019!

  • vrijdag, 11 januari 2019 20:08
  • Geschreven door 

Een goed begin is het halve werk zullen velen gedacht hebben. Zij waren bijeen in de kantine van Hebo om met elkaar het nieuwe jaar in te gaan. De goede wensen werden uitgesproken en de voornemens kenbaar gemaakt om er een dynamisch jaar van te maken. Dat gold naar personen toe, maar ook naar de vereniging KBO Hengevelde. 
De seniorenvereniging is in Hengevelde niet meer weg te denken als solide onderdeel van de gemeenschap. Dat wil ze blijven en start daarom eind januari een campagne om nog eens duidelijk te maken dat ze er wil zijn voor de senioren vanaf 60 jaar.
De avond werd op een zeer plezierige manier ingevuld met ondersteuning van de ,,Borghenders,,. Een mannenkoor uit Borne met een aansprekend repertoire waarin de jaren 60 / 70 met de Blue Diamonds; Heintje; Vader Abraham; Nana Mouscouri; BZN en Rousos Maakmiknopilos domineerden. Een geweldige avond!

digi1

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren