Vanaf 1 mei alleen op afspraak naar de gemeente


Vanaf 1 mei 2014 werkt de gemeente Hof van Twente alleen nog op afspraak. Dat heeft als voordeel dat u niet hoeft te wachten als u komt en dat onze medewerkers zich op uw aanvraag kunnen voorbereiden. U kunt overigens al veel zaken rechtstreeks via onze website regelen. Dat kan een bezoek aan het gemeentehuis overbodig maken. 

Kijk eerst op deze website
U kunt op onze website bijvoorbeeld uw verhuizing doorgeven of een afvalpas aanvragen. Een uittreksel uit de Basis Registratie Personen (BRP, voorheen GBA) is zelfs gratis als u dat op de website aanvraagt. Ook kunt u via deze site een losse stoeptegel of een kapotte straatlantaarn melden. Kijkt u dus eerst even op de website, dat scheelt in de telefoonkosten of bespaart u een tochtje naar het gemeentehuis. 

Soms toch naar het gemeentehuis 
Voor een aantal zaken moet u nog steeds in het gemeentehuis zijn, zoals voor een paspoort of rijbewijs. Op onze website kunt u een afspraak maken op een tijd die u het beste uitkomt. Een afspraak maken kan ook telefonisch via het algemene telefoonnummer van de gemeente 0547-858585. Dit nummer is bereikbaar op:

·                     Maandag vanaf 9.00 uur tot 19.30 uur 
·                     Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Op welke tijden kunt u in het gemeentehuis terecht?
Wilt u een afspraak maken voor uw bezoek aan het gemeentehuis dan kunt u dat vanaf 1 mei doen voor de volgende dagen en tijden:
·                     Maandag vanaf 12.00 uur tot 19.30 uur
·                     Dinsdag en woensdag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur
·                     Donderdag en vrijdag vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur.

Let op:
Voor het afhalen van een rijbewijs of paspoort kunt u op bovengenoemde tijden zonder afspraak terecht bij de receptie van het gemeentehuis.