Reünie K.P.J. Twente’s Glorie op 22 april 2017

Een stel enthousiaste oud-bestuursleden van de K.P.J. kring Twente’s Glorie organiseert op zaterdag 22 april aanstaande een grootse reünie. Deze reünie is in stadscentrum het Parochiehuis in Delden en is bedoeld voor oud-bestuursleden en oud-leden uit de jaren ’65 tot en met ’80. De K.P.J. (Katholieke Plattelands Jongeren) kring Twente’s Glorie bestond in de jaren ’65 tot ‘80 uit de volgende afdelingen: Wierden, Zenderen, Bornerbroek, Goor, Hengevelde, Sint Isidorushoeve, Buurse, Bentelo en Delden/Hengelo (de huifkar). Deze groep jongeren hielden zich bezig met tal van activiteiten zoals sportdagen, culturele dagen, uitwisselingen maar zijn vooral bekend geworden door de jaarlijkse feesten ‘Amor in ’t kuuk’n hok’. In deze jaren bestonden de afdelingen vaak uit meer dan honderden actieve en enthousiaste leden. Helaas zijn in de loop van de jaren een aantal afdelingen ter ziele gegaan. Toch zijn er ook nu nog een aantal afdelingen actief zoals bijvoorbeeld de P.J.O. Hajo in Bentelo en de K.P.J. Wiene Zeldam.
Oproep voor oud-leden en oud-bestuursleden:

Ijsclub Wegdam: Het clubgebouw is in de jaren 1960-1965 geplaatst op initiatief van oud leden van de J.B.T.B. Hengevelde.(later KPJ).

Iedereen die zich betrokken voelt bij de K.P.J. uit de jaren ’65 tot ‘80 is zaterdag 22 april vanaf 19.30 uur van harte welkom in stadscentrum het Parochiehuis te Delden. Er is deze avond volop gelegenheid om samen onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen en beeldmateriaal uit die tijd te bekijken.

Aanmelden of meer informatie?
De organisatie hoopt op een grote groep oud-leden die 22 april naar de reünie komen.  Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de reünie door een mail te sturen naar ajvehof@hotmail.com.

Voor meer informatie of het beschikbaar stellen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Louis Vehof (06-27016814) of J. Meenhuis (06-30466915)