woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Heilige Geest parochie lanceert app en gaat met de tijd mee!

  • donderdag, 10 augustus 2017 23:21
  • Geschreven door 

Vanaf maandag 7 augustus 2017 heeft de Heilige Geest parochie, waar de H.H. Petrus en Paulus in Hengevelde ook deel van uitmaakt, er een extra communicatiemiddel bij. Als een van de eerste parochies in Nederland heeft onze parochie een eigen app. Met deze app heb je vanuit je mobiele telefoon direct contact tot o.a. de laatste vieringen, het laatste nieuws, het digitale fotoalbum, contactadressen en historische informatie over de kerken. De app is nu nog alleen verkrijgbaar in de Google Playstore. Je kan hem vinden onder de naam “Heilige Geest App”.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren