Maandag donateursactie WVV’34

Aanstaande maandag 11 september start de jaarlijkse donateursactie van WVV'34. Vanaf deze avond gaan het hoofdbestuur, jeugdbestuur, de seniorenspelers en spelers van de onder 19( A-jeugd) om pad om donateurs te werven.

Voor €15,- bent u al donateur van WVV'34. Donateurs steunen de voetbalvereniging haar activiteiten voort te zetten. De donateurs ontvangen daarvoor een donateurskaart voor een seizoen lang vrije toegang bij alle thuiswedstrijden van WVV'34.
Wilt u geen donateur worden, maar draagt u WVV'34 wel een warm hart toe, dan is het mogelijk voor €5,- begunstiger van WVV'34 te worden. De leden van WVV'34 komen langs in de week van 11 september.

De leden die deelnemen aan de donateursactie kunnen op maandag 11 september vanaf 19.00 uur de benodigde formulieren ophalen in de kantine. De formulieren en opbrengsten kunnen zij op donderdag 14 september vanaf 21.00 uur ook in de kantine weer inleveren bij Harry Spekreijse. Dit kan eveneens op maandag 18 september voorafgaand aan de jaarvergadering.