dinsdag, 15 september 2020 05:43

Vrouw Actief Hengevelde cancelt programma vanwege corona

Geschreven door

Gisteren heeft het bestuur van Vrouw Actief Hengevelde aan de redactie te kennen gegeven om het programma 2020-2021 voorlopig te annuleren. Ze laten het volgende weten: "Tot dit besluit zijn wij gekomen omdat vanuit de overheid wordt opgeroepen om niet noodzakelijke bijeenkomsten te vermijden daar waar mogelijk is. Het coronavirus heeft ieders sociale leven op de rem gezet. Het bestuur begrijpt dat dit voor iedereen een teleurstelling is, maar onze leden weten ook, dat deze beslissing is genomen om elkaar te beschermen. De boekjes met daarin de leuke activiteiten liggen kant en klaar. Maar helaas. Toch verklappen we nog niet welke mooie avonden wij in petto hadden, en wellicht dat er op termijn een aantal door kunnen gaan. Ook gaat V.A.H. zich deze maand aanmelden bij de RABO ClubSupport. Hopelijk gaan er veel leden en ook niet leden op onze vereniging stemmen, zodat we een mooi bedrag kunnen binnenhalen. Onze avonden gaan dan nog mooier, boeiender en interessanter worden. We houden u hiervan natuurlijk op de hoogte."

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.