De Petrusshow op 13 december. Gezellig alternatief voor de Kerstmarkt!

Onder dwang van de huidige corona regels kan de traditionele “klein Bethlehem” en de aansluitende kerstmarkt met veiling niet doorgaan. De organisatie van “Kroamschudd’n in Hengevelde” is een club mensen die niet op het gat gaat zitten te wachten op wat komen gaat. Nee, de creatieve breinen werden afgestoft, de mouwen opgestroopt en zie het resultaat: de Petrusshow Kroamschuddén op je Radio.

In deze radioshow staat elk uur één klas centraal. De betreffende juf is de side kick van DJ Bart en de klas heeft iets opgenomen wat dat uur zal worden uitgezonden. Tevens kan er via Whats-app 06- 82 83 63 71 een plaatje worden aangevraagd voor een tientje. Want, dit jaar is er wél gekozen voor een goed doel. Namelijk de Wensboom. Deze speciale boom is bedoeld om bijzondere dromen en wensen van, voor en door de Hengeveldse gemeenschap uit te laten komen.

Vorig jaar zijn een zestal wensen door een onafhankelijk comité uitgekozen en in vervulling gegaan. Oud OR-lid Richard Leusink hierover: ”We hebben er heel veel plezier en voldoening uit het organiseren van deze wensen gehaald. Het is echt een eer om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten”.  Ook dit jaar staat de Wensboom, met plastic ballen voor de wensen, bij de hoofdentree van de kerk. De invulformulieren voor de wensen liggen bij verschillende winkels in Hengevelde. Ook is het formulieren te downloaden, klik dan hier.

Om ondernemers uit Hengevelde e.o. te ontlasten, is er dit jaar gekozen om "belevingen" aan te bieden in de veiling die worden georganiseerd door de juffen van de Petrusschool en de OuderRaad. Elk uur zal er een veiling item worden afgehamerd. Bieden kan via hetzelfde mobiele nummer 06-82 83 63 71. 

Luister gezellig mee, bied mee, vraag uw plaatje aan voor een tientje via 06-82 83 63 71 of doneer. Dit alles op zondag 13 december van 10.00-19.00 uur op HofstreekFM 107.6Mhz, via de stream of via de andere beschikbare kanalen. Verdere info hierover is te vinden op: http://kroamschuddeninhengevelde.nl .

Tot de 13de!