Sinterklaas op de Petrusschool

Spanning alom, deze morgen! Zou Sinterklaas wel komen op de Petrusschool? Alle leerlingen stonden op tijd klaar op het schoolplein. Samen was een grote cirkel gevormd, rondom de LPSN, de LandingsPlek Sint Nicolaas. Alle kinderen zongen liedjes en keken omhoog. Zelfs een verrekijker was meegenomen om de lucht af te speuren naar een luchtballon, parachute of misschien zelfs een helikopter.

De staf stond gelukkig al op school. Maar, de ring, waar was die? Alle leerlingen hebben de hele week gezocht, maar konden niets vinden. Juf Dineke was vanochtend extra gespannen. Zij had een brief gekregen, met daarin een brief en nog een envelop. Zou de ring daar in zitten?

Na het zingen van heel veel liedjes en het goed bestuderen van de lucht, kwam opeens een grote tractor de Bekkampstraat inrijden. Daar zat Sinterklaas in, samen met twee Pieten.

Sinterklaas bleek geland te zijn, vlakbij de firma Geurs. Gelukkig kon hij met een tractor naar school gebracht worden. In de klassen werd daarna uitgebreid Sinterklaas gevierd. De ochtend die zo spannend begon, werd een heel gezellig Sinterklaasfeest!

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S

KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE