vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaterdag 29 oktober tweede editie Lammershoes Live Markvelde

  • zaterdag, 22 oktober 2016 06:25
  • Geschreven door 

De eerste editie vorig jaar was een groot succes. Daarom hebben Markveldse jeugdige muziekliefhebbers nu wederom een spetterende muziekavond georganiseerd. Het doel is om enthousiaste en veelbelovende bands uit de regio de kans te geven om een groter publiek hun muziek te laten meebeleven. Dit jaar zijn er maar liefst vier band gecontracteerd, uit verschillende omliggende plaatsen en met ook heel verschillende muzieksoorten. Zij zullen zorgen voor een avondvullend programma in ´t Lammershoes.
Vanaf 21.00 uur speelt “Ondiep”, een viermans band uit Diepenheim-Markelo. De bandleden kennen elkaar van de muziekschool Hof van Twente. Het eerste optreden van Ondiep was bij de opening van Herberg De Pol in Diepenheim. Sindsdien treden Hinke Slaghekke, Jasper Masselink, Wessel Roorda en Jullian Dewasme een keer of zes per jaar op.  Hun repertoire bevat nummers van o.a. Pat Benatar, Sas Jordan, K´s Choice, Kensington, Daft Punk en Pink.
Vervolgens betreedt omstreeks 21.50 uur de Hardrock/band “Shock the Devil” uit Borculo het podium:

Jelle, Menno, Rick en Robin stonden onlangs al op het podium van Metropool in Hengelo en zullen nu met hun eigen geschreven nummers de hardrock-liefhebbers in Markvelde laten genieten.
Omstreeks 22.40 uur is het podium vrij voor "D.C. Bell” uit de omgeving Deventer en Enter . De band bestaande uit 5 enthousiaste leden  tussen de 25 en 30 jaar oud met daarbij een zangeres.  Zij spelen stevige en dansbare muziek van bekende bands op hun geheel eigen wijze. 


Als afsluiter van de avond betreden omstreeks 23.45 uur de heren van bluesband “Shorts ‘n Blues” uit Haaksbergen/Buurse het podium. Deze viermansband met Bram Wiggers, Mirko Hartgerink, Bas en Steven Vogt spelen sinds de zomer van 2015 samen. Ze spelen een aantal eigen nummers, maar daarnaast ook covers van Jimi Hendrix, Led Zeppelin en ZZtop. 
De entree voor Lammershoes Live is voor iedereen gratis.  
 
 
 Lammershoes Live! wordt georganiseerd door Stichting Markvelds Belang.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren