KBO Hengevelde sluit goed seizoen af, afscheid Frans Vossebeld

Woensdagavond waren 84 leden aanwezig in de algemene ledenvergadering. Er kon worden teruggekeken op een jaar met een goedlopend programma. De penningmeester toonde een positief financieel resultaat en kreeg van de kascontrole commissie een pluim voor de correctheid van het financiële beheer. Frans Vossebeld nam afscheid van de kascontrole commissie en Tonnie Rupert neemt voor de komende 2 jaar zijn plek in naast die van Ria Rouweler.De voorzitter kon melden dat voor het nieuwe seizoen het programma al weer rond is en weer gebaseerd is op de drie peilers van de KBO: (1) Ontspannen (2) Ontmoeten (3) Ontwikkelen.Bijzondere aandacht vroeg de voorzitter voor de vacatures in het bestuur die in 2018 ontstaan. Binnen het huidige bestuur is er alle vertrouwen in dat er goede gekwalificeerde kandidaten zullen zijn die de continuïteit van een mooie dynamische vereniging kunnen waarborgen.

De activiteitencommissie van de zomerfeesten presenteerde met een video-opname uit 1974 hoe de bejaardenreis toen in het dorp beleefd werd.  Dit naar aanleiding van het 50 jarig jubileum van de zomerfeesten dit jaar.
Voor de reis voor inwoners van Hengevelde van 65 jaar en ouder is voor 7 juni een verrassingstocht georganiseerd. De tocht zal in het teken staan van weleer. Met auto’s en veel amusement onderweg en op de eindbestemming.
Meer informatie zal via de Nestor; Wegdamnieuws aangeboden worden.

Na het sluiten van het zakelijke deel van de avond was de microfoon en de vloer voor het uitgenodigde muziek en zang trio ‘Oostenwind’. Een geweldige avond kon worden afgesloten.