dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Heilige Geest parochie lanceert app en gaat met de tijd mee!

  • donderdag, 10 augustus 2017 23:21
  • Geschreven door 

Vanaf maandag 7 augustus 2017 heeft de Heilige Geest parochie, waar de H.H. Petrus en Paulus in Hengevelde ook deel van uitmaakt, er een extra communicatiemiddel bij. Als een van de eerste parochies in Nederland heeft onze parochie een eigen app. Met deze app heb je vanuit je mobiele telefoon direct contact tot o.a. de laatste vieringen, het laatste nieuws, het digitale fotoalbum, contactadressen en historische informatie over de kerken. De app is nu nog alleen verkrijgbaar in de Google Playstore. Je kan hem vinden onder de naam “Heilige Geest App”.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

grainesdesol.fr news blog here grainesdesol.fr