dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Iets voor u? een overdagkoor!

  • vrijdag, 13 oktober 2017 09:52
  • Geschreven door 

Op maandag 11 september is de Muziekschool Hof van Twente op maandagmiddag gestart met een overdagkoor: een koor voor iedereen die niet ’s avonds de deur uit wil of kan, maar wel graag samen wil zingen. Een koor voor mensen met veel maar ook met weinig ervaring in koorzang. Onder leiding van dirigente Nora Volkert worden iedere maandag van 13.30 -15.30 gerepeteerd, met daarin een kwartier pauze. Eens in de 14 dagen is tevens een pianist aanwezig om de begeleiding voor zijn rekening te nemen. De repetities zijn in de kleine zaal van De Reggehof.

Dirigente Nora gaat wekelijks met u aan de slag met heerlijke nummers uit verschillende tijden. Zij is geen onbekende voor zangers in de Hof; naast haar eigen zangschool dirigeert zij ook kamerkoor Enchanté en De Deepse Troubadours. Verder is zij muzikaal leider van een Ochtendkoor in Hengelo,  een vrouwenkoor in Borne en het EVoce-projektkoor.

Wordt u enthousiast als u dit leest, kom dan gerust een keer gratis op proef kijken én natuurlijk meedoen. Het reeds gestarte overdagkoor heeft een passende naam gekregen: “Goeiedag!” En denkt u: Goeiedag! dat wil ik wel elke week. Kosten voor een jaar lang meezingen zijn € 120 euro, dus slechts een tientje per maand. Aanmelden kan via www.muziekschoolhofvantwente.nl, of tijdens de repetitie van het koor.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr/index.php?gnregr=how-to-earn-1-litecoin-a-day http://grainesdesol.fr http://grainesdesol.fr/index.php?gnregr=cara-mining-bitcoin-pake-android grainesdesol.fr/index.php