vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaterdag 30 december oliebollen van Amuzant

  • woensdag, 27 december 2017 05:52
  • Geschreven door 

Zaterdag 30 december gaan de leden van Amuzant vanaf 9.30 uur in Hengevelde de straat op om huis aan huis de jaarlijkse oliebollen en appelflappen te verkopen. Ook kunt u, mocht u niet thuis zijn geweest, de overheerlijke bollen en flappen bij de kraam van Amuzant, die bij bakkerij Nollen in Hengevelde staat opgesteld, alsnog kopen die dag.Veel vrijwilligers, leden en ouders van leerlingen hebben het mogelijk gemaakt om duizenden appelflappen te bakken en in te pakken. Bakkerij Nollen heeft ook dit jaar weer de oliebollen geleverd. Wij kunnen dus weer garant staan voor een goede kwaliteit.  Dit jaar zijn de prijzen: 10 Oliebollen voor €7,00 en 5 appelflappen voor € 5,00. Amuzant bedankt iedereen die op enigerlei wijze heeft meegeholpen deze actie tot een succes te maken heel hartelijk!
De oliebollencommissie van Muziekvereniging Amuzant.

Laatst aangepast op maandag, 25 december 2017 21:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren