maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eikenborg verrast door schoolkinderen

  • vrijdag, 22 december 2017 06:05
  • Geschreven door 

Donderdagmiddag werd er een speciaal kerstlied in het Twents werd gezongen voor de ouderen bij de dagvoorziening van de Eikenborg. Namens de Eikenborg Maaike Aarnink: “Het was erg leuk, met bijpassende triangels en tamboerijnen, een gezellig en spontaan samenzijn met onze 'buur-schoolkinderen', en dit allemaal onder leiding van meester Hennie Leliefeld: Jong en oud vieren samen kerst! De laatste jaren komen ze ieder jaar bij ons zingen van de Petrusschool en het is van beide kanten een feestje! De kinderen vinden het mooi dat de ouderen zo spontaan meezingen, en andersom ook!”
Hieronder ziet u de tekst:

eik 2 jp

Laatst aangepast op donderdag, 21 december 2017 19:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren