maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De basis van ‘All You Need Is Love’ ligt even buiten Hengevelde

  • dinsdag, 26 december 2017 06:46
  • Geschreven door 

Van een echt rendier naar Robert ten Brink tot een heuse arrenslee, RTL haalde alles uit de kast voor de intro van All You Need Is Love van kerstavond. Deze intro, KLIK HIER VOOR HET FILMPJE,  is opgenomen bij het vakantiehuisje van de familie Wissink.  ‘s Winters lekker lezen bij de houtkachel” is te lezen op de website www.Flierhutte.nl, wat voor RTL 4 misschien wel de doorslaggevende factor was. “Het huisje bij de intro is van ons inderdaad, dat huisje op de noordpool laten we maar zeggen” aldus Hengeveldenaar Rob Wissink. “Vorige week woensdag waren de opnames, ze hebben ons gevonden via onze website. We mochten niet vertellen waar het over ging, dus er was sprake van enige geheimhouding”.
Hier een FOTOALBUM met foto’s van de opnames gemaakt door www.Kuipersdesign.nl

Het natuurhuis is in december 2015 verbouwd door de familie Wissink. De houtkachel, de veranda en de authentieke balken zorgen voor een landelijke uitstraling die perfect past bij de omgeving. De accommodatie biedt een overnachtingsmogelijkheid voor maximaal 6 + 2 personen. De woning is gelijkvloers, waardoor het ook voor mindervalide toegankelijk is.

Laatst aangepast op dinsdag, 26 december 2017 09:44
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren